Transferul iernii în piața media! Ce femeie celebră a semnat cu Pro TV

Publicat: 07/12/2019 | 11:57

Un nou transfer important pe piața media din România, o celebră femeie de afaceri semnând cu Pro TV. Emisiunea ”Imperiul leilor” – un reality despre antreprenori și ideilor lor – se anunță mai mult decât interesantă, iar un nou jurat și-a făcut apariția.

Daniela Marișcu are 39 de ani și este CEO și acționar la o companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium și aqua parcuri.

„Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac. Atunci când mi-am început drumul ca antreprenor, am avut o idee simplă, dar completată de o dorință de a face mereu mai mult, de a mă provoca singură la orice pas. Este un mic secret al succesului, așa că vreau să văd această determinare și la cei care își doresc ca visul lor să fie finanțat în emisiune”, adeclarat Daniela Marișcu, conform paginademedia.ro.

Daniela Marișcu

Pe lângă Daniela Marișcu, abia cooptată în echipa ”Imperiul leilor”, din juriu mai fac parte Cristian Onețiu – afacerile sale contabilizează peste 100 milioane de euro – și Cadogan Monica, o altă femeie de afaceri de succes.