Traian Băsescu este cel mai fericit bunic. Absolut toți nepoții sunt niște bomboane de copii FOTO

Publicat: 03/02/2020 | 08:20

Traian Băsescu se poate considera un om împlinit, nu doar pe planul carierei, ci și pe plan personal. Fostul președinte al României este bunic pentru patru nepoți minunați, de care este foarte mândru.

Traian Băsescu, de patru ori bunic

Familist convins, Băsescu are trei nepoți din partea fiicei sale mici, Elena, și unul din partea Ioanei, fiica sa cea mare. EBA a devenit mamă prima oară în septembrie 2013, când a adus-o pe lume pe Sofia Anais. Ulterior, ea l-a născut și pe Traian Jr, care a împlinit recent 5 ani, iar în iunie 2018, avea să dea naștere mezinei familiei, Anastasia.

De cealaltă parte, Ioana, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, i-a dăruit acestuia doar un nepot. Este vorba de un băiat pe nume Radu, rezultat din mariajul cu avocatul Radu Pricop, care a venit pe lume în anul 2014.

Fostul șef de stat este atașat de toți moștenitorii săi și nu ratează ocazia de a se poza alături de ei. De altfel, el și-a exprimat în mai multe rânduri opinia sa despre importanța familiei, declarând, încă de vremea când era președinte că „în viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”.

La finalul anului 2019, acesta chiar a dat-o exemplu pe Elena Băsescu pentru modul în care aceasta reușește să își crească cei trei copii, fiind mamă singură. „Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi dă tata bani. Nu”, mărturisea fostul șef al statului.

Fiicele lui Traian Băsescu au trecut prin deziluzii amoroase

Dacă Traian Băsescu are o relație solidă de ani de zile cu Maria, mama fetelor sale, Elena nu a fost atât de norocoasă când a venit vorba de partenerii de viață. EBA avea să se căsătorească în 2012 cu Bogdan Ionescu (Syda), după o relație de trei ani. Cei doi au avut împreună doi copii (pe Sofia și Traian Jr), dar mariajul lor avea să se încheie la patru ani de la nuntă.

Ulterior, Elena Băsescu și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, cel care avea să devină tatăl Anastasiei. După doi ani de relație discretă, cei doi s-au despărțit, în 2019.

Ioana Băsescu a fost ceva mai norocoasă. După un mariaj intens mediatizat cu solistul trupei Proconsul, Bodo, care s-a încheiat cu un divorț îndelung comentat la mijlocul anilor 2000, aceasta și-a găsit fericirea în brațele avocatului Radu Pricop. Cei doi și-au unit destinele în vara lui 2014, iar după câteva luni au devenit părinții lui Radu Jr.