Tragedie! Un bărbat din Azuga dat dispărut a fost găsit mort. Ar fi fost atacat de un animal sălbatic

Publicat: 12/04/2021 | 20:30

Crivăț Alexandru-Cornel, în vârstă de 39 de ani, a fost dat dispărut în această dimineață. Bărbatul plecase la alergat în cursul zilei de 11 aprilie și nu s-a mai întors. Din păcate, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de către autorități.

Bărbatul plecase sâmbătă la alergat pe munte. Acesta era cunoscut drept un om al muntelui şi un foarte bun cunoscător al traseelor montane. Când familia acestuia a observat că bărbatul lipsește a sesizat autoritățile. (CITEȘTE ȘI: DUMITRU MARIAN GAGIU, TÂNĂRUL DISPĂRUT ÎN VALURILE MĂRII NEGRE ÎN 2019, NU A FOST NICI PÂNĂ ACUM GĂSIT.)

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său, Crivăț Alexandru-Cornel, în vârstă de 39 de ani, a plecat în cursul zilei de 11 aprilie să alerge și nu a mai revenit la domiciliu.

Autoritățile au demarat căutările, din nefericire, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în zona Limbăşelu. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs, potrivit Antena 3.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

(VEZI ȘI: BĂRBAT DISPĂRUT, CĂUTAT ÎNTR-O PĂDURE DIN VÂLCEA CU ELICOPTERUL MAI)

 

Sursa foto: IPJ Prahova