Tragedie românească, în Spania! O tânără de 34 de ani a fost ucisă de iubit și aruncată la gunoi

Publicat: 19/02/2020 | 08:35

O tragedie de proporții s-a petrecut în Spania! O româncă de numai 34 de ani a pierit în cel mai cumplit mod cu putință! Tânăra a fost ucisă de iubitul ei, un olandez de 59 de ani, care mai apoi i-a aruncat trupul fără viață la gunoi. Se pare că între cei doi ar fi existat un conflict extrem de aprins, motiv pentru care românca reușise să obțină un ordin de restricție împotriva individului. 

Alina Mocanu, o româncă de numai 34 de ani și-a găsit sfârșitul în mâinile iubitului său, un olandez de 59 de ani care a ucis-o cu sânge rece. După ce i-a luat viața, olandezul i-a aruncat trupul într-un tomberon, relatează presa din Spania. Bărbatul i-a înfășurat cadavrul într-un cearșaf plin de sânge și tăieturi și l-a aruncat fără nicio reținere.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Spania, românca de 34 de ani prezenta mai multe tăieturi la nivelul gâtului, dar și pe antebrațe, lucru ce scoate la iveală faptul că între cei doi a fost un conflict aprins, iar femeia ar fi încercat să se apere de iubitul ei.

Criminalul a fost prins ieri și în fața autorităților și-a recunoscut imediat faptele. Se pare că cei doi au avut o relație, dar ar fi existat și foarte multe neînțelegeri între ei. Cu toate acestea, românca de 34 de ani s-ar fi întors de fiecare dată în brațele iubitului său. În schimb, în ultima perioadă, fiind terorizată de acesta, Alina Mocanu reușise să obțină un ordin de restricție împotria individului care o persecuta. În urma morții româncei a rămas un copil de 14 ani, orfan de mamă.