Tragedie românească în Italia! O femeie a pierit într-un cumplit accident de mașină

Publicat: 17/01/2020 | 10:37

Tragedie fără precedent în Italia! O româncă de numai 49 de ani și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină. Femeia și-a dat ultima suflare după ce s-a izbit puternic cu mașina pe care o conducea, de un autobuz care se deplasa regulamentar. 

O româncă de 49 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, după ce a fost victima unui cumplit accident de circulație. Aceasta se deplasa pe o stradă din Cuneo, în Piemonte, atunci când s-a izbit puternic de un autobuz. În urma impactului devastator, femeia nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc. Echipajele ajunse la locul accidentului nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva.

Potrivit informațiilor oferite de ilcorriere.net, se pare că românca se deplasa cu viteză, iar la un moment dat a vrut să efectueze manevra de depășire. Din păcate, nu a mai reușit și s-a izbit frontal cu un autobuz. În urma impactului, mai mulți pasageri care se aflau în autobuz au suferit răni. Din fericire, este vorba doar de răni superficiale, după cum mai informează sursa citată.

Poliția din Italia a demarat o anchetă în acest caz și se fac cercetări amănunțite pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanțele în care a murit românca de numai 49 de ani.