Tragedie românească în Germania! Un sucevean s-a sinucis, după ce șeful lui nu i-a permis să vină acasă de Paște

Publicat: 24/04/2020 | 16:55

Tragedie fără precedent în Germania! Un sucevean de 44 de ani plecat la muncă la o fermă a decis să-și pună capăt zilelor și s-a spânzurat într-un grajd. Din primele informații, se pare că bărbatul a fost extrem de supărat pe faptul că șefii lui nu i-au permis să vină acasă, la familie, de Paște. 

Un sucevean de 44 de ani s-a spânzurat în unul din grajdurile fermei la care lucra, în Germania, iar gestul lui a șocat pe toată lumea. Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, bărbatul era extrem de supărat pe șefii lui, după ce aceștia refuzaseră să-l lase să plece acasă, la familie, de Paște.

CITEȘTE ȘI – E SCANDAL CU ROMÂNII LA O FERMĂ DE SPARANGHEL DIN GERMANIA! TOTUL A FOST POSTAT PE FACEBOOK VIDEO

Se pare că propunerea bărbatului de a pleca acasă de Paște a fost refuzată pe motiv că nu avea cine să-l înlocuiască la muncă. Cel care l-a găsit spânzurat pe românul de 44 de ani a fost unul dintre colegii săi, care a alertat imediat șefii și autoritățile.

Potrivit Monitorul de Suceava, trupul fără viață al românului va ajunge acasă, la Vicovu de Sus vineri, atunci când va avea loc şi înmormântarea. Familia suceveanului este distrusă de durere și toți cei care l-au cunoscut pe Dumitru susțin că acesta era un bărbat extrem de muncitor, care plecase de acasă la muncă, în Germania, pentru a-i oferi familiei sale un viitor mai bun.