Tragedie românească, în Franța! O șoferiță de TIR a murit strivită în cabină, în urma unui accident cumplit

Publicat: 18/03/2020 | 09:02

Un cumplit accident a avut loc ieri, în Franța! O șoferiță româncă de TIR a murit strivită în cabină, iar tragedia s-a petrecut pe autostrada Lucreția. În urma morții femeii, trei copii au rămas orfani de mamă. 

O șoferiță româncă de TIR și-a pierdut viața în Franța, în urma unui cumplit accident. Aceasta și-a dat ultima suflare în fiarele contorsionate ale cabinei, iar în urma morții ei, gtrei copii au rămas orfani de mamă. Tragedia s-a petrecut pe autostrada Lucreția, în apropiere de Mulhouse.

Presa din Franța relatează faptul că la volanului TIR-ului se afla Marius, soțul româncei, care nu a văzut la timp un blocaj rutier și s-a izbit cu putere de semiremorca unui camion ce era oprit chiar în fața lui.

Tot presa din Franța a oferit detalii despre modul în care s-a produs tragedia din Franța. La fața locului au intervenit imediat echipajele de salvare, însă pentru româncă nu s-a mai putut face nimic. În schimb, soțul ei a supraviețuit impactului și a fost preluat de medicii de pe ambulanță în comă și mai apoi transportat la spital, de urgență.
În urma morții româncei au rămas trei copii orfani de mamă.

„Sunt în stare de șoc! Dragă noastră colegă Lucreția, ai plecat în ultima ta cursă. Ai plecat spre ultimul tău drum! O inimă bună a încetat să mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi și o nemărginită durere!

Ne rugăm pentru soțul tău să scape cu viață și să fie bine să poată ajunge acasă la cei 3 copilași care îl așteaptă! Draga mea Lucreția ….nu pot să cred așa ceva! Erai atât de tânără!”, a scris pe Facebook o prietenă a șoferiței românce.