Tragedie pentru o fetiță de 11 ani. Și-a găsit ambii părinți morți, în urma complicațiilor cauzate de coronavirus

Publicat: 27/02/2021 | 18:54

O copilă de numai 11 ani a trecut printr-un episod cumplit. Micuța și-a găsit ambii părinți morți în dormitor, ca urmare a complicațiilor cauzate de infectarea cu noul coronavirus. 

Tragedie pentru o fetiță de 11 ani din SUA. Micuța și-a găsit ambii părinți morți în dormitor, ca urmare a infectării cu noul coronavirus și din cauza unor complicații cauzate de virusul din China.

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, micuța a fost șocată să-și vadă părinții fără suflare și va trece cu greu peste această tragedie care a marcat-o pentru totdeauna.

„A pierde ambii părinți la un moment dat este cu adevărat tragic pentru un copil. Anul trecut, de Crăciun, au venit la ușa noastră și ne-au dat fursecuri. Erau cei mai drăguți oameni. Ne rugăm pentru fată”, a declarat un vecin, despre cei doi soți, pentru sursa citată.

Bărbatul și femeia au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar din cauza infectării, aceștia au intrat în carantină, dar starea lor de sănătate s-a degradat rapid. În urma celor întâmplate, poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili ce anume s-a petrecut cu cei doi soți, întrucât nu se cunosc prea multe detalii.

O nouă zi în care numărul infectărilor se apropie de 4.000, în România

Coronavirus România, 27 februarie. 3.432 de cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Până astăzi, 27 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 799.164 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

738.569 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.432 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.