Tragedie pe un drum din Prahova! Doi oameni au murit pe loc

Publicat: 26/04/2021 | 12:55

Două accidente grave s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni, în județul Prahova. Doi tineri au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei de mai multe ori, în localitatea Baba Ana. Pe un alt drum din județ, un autoturism a sărit peste un pod și s-a făcut praf. Șoferul a fost transportat la spital.

Primul accident s-a produs după miezul nopții,  în localitatea Baltița. Un autoturism s-a făcut praf după ce șoferul a pierdut controlul și s-a răsturnat de pe podul de trecere peste pârâul Cricov. O persoana a fost transportată de urgență la spital. În cădere, autoturismul a  avariat și magistrala de alimentare cu gaze a satului Baltița.

La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere și una de prim ajutor de la ISU Prahova și au fost anunțate și echipele de intervenție ale societății de distribuire a gazului. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A ÎNSCENAT UN ACCIDENT, DAR A OMIS FAPTUL CĂ ÎN ZONĂ ERAU CAMERE DE FILMAT. CE PEDEAPSĂ RISCĂ FEMEIA)

Doi tineri și-au pierdut viața

La câteva ore distanță, un alt accident grav s-a produs pe DJ 102 D, în comuna Baba Ana. Un autoturism condus de un bărbat care ar fi pierdut controlul asupra direcției a ieşit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat de mai multe ori. (VEZI ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN COMANA, JUDEȚUL CONSTANȚA. MAȘINĂ RUPTĂ ÎN DOUĂ, ȘOFER MORT PE LOC)

Doi bărbați în vârstă de 31 si 29 de ani au murit pe loc. Un al treilea, bărbat în vârstă de 30 de ani,  a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza accidentului traficul rutier a fost restricționat şi deviat pe rutele ocolitoare DJ 100c şi DJ 149.

În cauză se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă,  în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.