Tragedie pe șosea în Suceava! Un bărbat a murit, iar o tânără este în stare gravă

Publicat: 07/03/2020 | 16:29

Un bărbat a decedat, iar o fată de 18 ani se află în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Drăgușeni, județul Suceava. Alte trei persoane au suferit răni, dar sunt în afara oricărui pericol.

Totul s-a petrecut din cauza unui șofer de autotren, pe platforma căruia se afla un bulldozer, care a intrat pe contrasens şi, dorind să depăşească o maşină, a spulberat autoturismul în care se aflau patru persoane şi care circula regulamentar.

La faţa locului au intervenit pompierii militar cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, pompierii au reuşit să extragă una dintre cele două victime care erau încarcerate. Bărbatul de 45 de ani, găsit inconştient, a fost declarat decedat, scrie spynews.ro.

Alte două femei, de 47 şi 18 ani, precum şi un tânăr de 19 ani, toţi din autoturism, au fost transportaţi la spitalul municipal din Fălticeni. Potrivit svnews.ro, tânăra de 18 ani ani este în stare  gravă.