Tragedie pe litoral! Tânărul dispărut în mare la Costinești a murit

Publicat: 29/06/2020 | 07:29

Tragedie pe litoral, weekend-ul trecut! Tânărul de 19 ani care dispăruse în mare la Costinești a fost găsit. Din nefericire, era mort. A fost scos din apă de salvamari pe plaja din Costinești.

CITEȘTE ȘI: DOI FRAȚI S-AU ÎNECAT ÎN MARE, LA MAMAIA. UN ALT TÂNĂR A FOST SALVAT

Iar pe plaja Modern din Constanţa, un bărbat de 67 de ani, de asemenea, s-a înecat, deși marea era liniștită. Și tot duminică, a fost găsit trupul copilului care dispăruse în valuri în urmă cu patru zile, în Marea Neagră.

Dramatice au fost clipele cu bărbatul de 67 de ani scos din apă pe plaja Modern. Medicii reușiseră să-l resusciteze, a fost urcat în ambulanță, iar acolo a făcut, din nou, stop cardio-respirator. Zadarnice au fost tentativele de a-l ține în viață ale medicilor de pe salvare. Bărbatul a murit înainte de a ajunge la spital.

Tragedie pe litoral! Tânărul dispărut în mare la Costinești a murit

Doar câteva ore mai târziu avea loc tragedia de la Costinești. Tânărul de 19 ani, ddin Călărași, a fost luat de valuri. Doar iubita lui a reușit să iasă din apă. ”Acesta a fost scos găsit în urmă cu puţin timp de scafandri, în mare. A fost scos la mal şi s-a inceput de indata protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat”, au transmis cei de la ISU Dobrogea. (NU RATA: TRAGEDIE ÎN APROPIERE DE CARACAL. UN COPIL DE 12 ANI S-A ÎNECAT ÎN BALTA VLĂDILA)

Trupul copilului de 13 ani, dispărut în urmă cu patru zile în Marea Neagră, a fost găsit tot duminică. ”A fost găsit plutind între diguri, in dreptul pasarelei, recuperat si adus la mal”, a declarant Lt col. Marian Ciulei, comandant centru scafandri ISU Dobrogea, potrivit observatornews.ro.

Joi după amiază, Mario şi alţi trei prieteni au mers să facă baie în mare, dar valurile i-au tras în larg. Doi dintre ei au reuşit să ajungă singuri la mal. Un alt baiat de 14 ani a fost scos din apă de salvamari, iar acum este în comă la spital, însă cu şanse mici de supravieţuire.