Tragedie pe DN 7! Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu mașina în TIR

Publicat: 18/12/2020 | 09:27

Accident mortal în această dimineață pe DN7, în județul Argeș. Un tânăr de 30 de ani a sfârșit trafic după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Șoferul dubiței intrase pe contrasens, iar impactul cu mastodontul i-a fost fatal. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar în zadar.  Din păcate, conducătorul auto a fost declarat decedat.

Accidentul s-a produs pe raza localității Drăganu din Argeș. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din județul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localității Drăganu, din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens și  a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Satu Mare. Din impact, dubița , s-a răsturnat pe lateral. Șoferul a rămas încarcerat și a suferit răni foarte grave. (CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE ÎN BRĂILA. DOUĂ PERSOANE AU MURIT PE LOC)

Tragedie pe DN 7! Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat cu mașina în TIR

La fața locului au ajuns pompierii cu echipajul de descarcerare și acesta a fost extras, dar medicii nu l-au mai putut readuce la viață. Acesta prezenta leziuni grave la nivelul capului. (NU RATA: ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN TELEORMAN. DOI OAMENI AU MURIT, DUPĂ CE O MAȘINĂ A FOST SPULBERATĂ DE UN TREN)

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. La acest moment traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului.