Tragedie la Suceava! O fetiță de trei ani a fost călcată cu mașina chiar de tatăl ei

Publicat: 13/04/2021 | 17:25

Tragedie în comuna Vicovu de Jos, judeţul Suceava, după ce o fetiță de doar trei ani a murit, în urma unui accident rutier. Chiar tatăl ei a fost acela care a călcat-o, cu mașina, în timp ce micuța se juca.

Bărbatul nu a observant fetița care se juca pe o alee în curtea unei societăţi comerciale, a făcut un viraj și a dat peste ea. Din nefericire, micuța nu a supraviețuit accidentului. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN CLUJ. UN BĂRBAT ȘI-A TĂIAT GÂTUL LA SCURT TIMP DUPĂ CE A SEMNAT ACTELE DE DIVORȚ)

Tragedie la Suceava! O fetiță de trei ani a fost călcată cu mașina chiar de tatăl ei

Tragedia s-a petrecut în comuna Vicovu de Jos, din judeţul Suceava, în după-amiaza zilei de luni, 12 aprilie, când tatăl ei, de 27 de ani, care se  afla la volanul unui BMW, a intrat în curtea firmei, de pe drumul național. Fără să-și vadă fetița, care stătea în șezut pe alee, bărbatul a făcut un viraj la dreapta, iar roata din dreapta faţă a maşinii a trecut peste copilă. (NU RATA: TRAGEDIE! UN BĂRBAT DIN AZUGA DAT DISPĂRUT A FOST GĂSIT MORT. AR FI FOST ATACAT DE UN ANIMAL SĂLBATIC)

Imediat, bărbatul a sunat la 112, pentru ajutor. Dar văzându-și fiica în pragul morții, el a luat-o în mașină și a plecat spre spitalul din Rădăuți, scrie Adevărul. Doar că la spital medicii nu au putut s-o salveze pe fetița cere se afla în stop cardio-respirator, dar avea și nenumărate traumatisme. Unul dintre ele chiar în zona capului.

A fost deschis, în acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpă.