Tragedie la Spitalul Municipal Rădăuți! O infirmieră a murit după ce a căzut pe scări

Publicat: 10/03/2020 | 11:17

Tragedie la Spitalul Municipal Rădăuți. O infirmieră și-a pierdut viața după ce a căzut de pe scări, de la o înălțime de peste doi metri. 

Femeia de 58 de ani se afla în tura de noapte. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 20.20, infirmiera s-a deplasat în curtea din spatele spitalului, spre spațiul amenajat special pentru depozitarea deșeurilor periculoase, iar în momentul în care a ajuns în dreptul căii de acces către subsolul spitalului, a căzut de la o diferență de nivel de 2,20 metri, pe beton.

Momentul în care victima a căzut a fost observat de către personalul de pază, care a alertat cadrele medicale aflate în serviciu, victima fiind transportată imediat în camera de primiri urgențe, cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral deschis cu pierdere de substanță, contuzie cerebrală, dilacerare cerebrală, stop cardiorespirator”, potrivit realitateadesuceava.net.

Asupra victimei au fost efectuate manevre de resuscitare, fără rezultat, fiind constatat decesul femeii. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „ucidere din culpă”.