Tragedie la Londra! Un român era aproape vindecat de COVID-10, medicii se pregăteau să-l externeze dar, brusc, a murit! Avea 34 de ani

Publicat: 16/04/2020 | 07:36

Moarte surprinzătoare a unui român într-un spital din Londra! Infectat cu virusul COVID-19, bărbatul era internat, iar în câteva zile urma să părăsească spitalul, fiind aproape vindecat. Doar că starea sănătății s-a agravat, brusc, provocându-i decesul. (CITEȘTE ȘI: MARCEL VELA, DECLARAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DUPĂ ACORDUL MAI-BOR: ”PENTRU A REVIZUI UNELE MĂSURI PENTRU SĂRBĂTORILE PASCALE…”)

Nicu Urzică este românul de 34 de ani, din Dumbrăveni (Suceava), care muncea în Londra și care avea să-și piardă viața, după ce a fost infectat cu virusul ucigaș.

A FOST ADOPTATĂ PRIMA RECTIFICARE BUGETARĂ DIN 2020! CE INSTITUȚII PRIMESC BANI ÎN PLUS ȘI PENTRU CE

Era tată a nu mai puțin de opt copii și please la muncă în străinătate pentru a le oferi acestora un trai mai bun. Fratele lui Nicu avea să povestească: „Totul a început cu o răceală. A stat acasă o săptămână, nu s-a mai dus la muncă. A crezut că își revine și a vrut să se întoarcă. Doctorul i-a spus că e bine și se poate duce. A muncit două zile și i s-a făcut din nou rău. A sunat la medic și a anunțat, dar i s-a spus să stea în casă. A stat așa încă vreo două zile, când a simțit că nu mai poate să respire. A venit ambulanța după vreo trei ore. I-au pus oxigen și și-a revenit. L-au internat pe Terapie Intensivă, starea sa era gravă. După o săptămână petrecută la ATI, și-a revenit. A fost mutat în salon și se discuta chiar de externare, când, brusc, situația s-a schimbat. Starea sa s-a agravat. Se pare că a făcut niște cheaguri de sânge care i-au blocat tot”, a povestit, pentru Obiectiv de Suceava, Ianis Urzică, fratele bărbatului decedat. (NU RATA: COVID-19 AR AFECTA ÎN PRIMĂ FAZĂ SÂNGELE, DUPĂ CARE DISTRUGE ȘI ORGANELE DIN CORP

Strângere de fonduri pentru repatriere

O comunitate de români din Londra a strâns în 24 de ore aproape 90.000 de lire sterline, pentru a ajuta familia îndoliată a bărbatului decedat. (VEZI AICI: ÎPS TEOFAN, REACŢIE DURĂ ASUPRA DECIZIILOR LEGATE DE NOAPTEA DE ÎNVIERE! „CUM UN CURIER POATE LIVRA, LA FEL UN PREOT POT OFERI O PÂINE SFINŢITĂ. E GREU DE ÎNŢELES DE CE ACEST LUCRU N-AR FI POSIBIL“)

„Sperăm ca într-o săptămână să reușim să-l aducem acasă, demersurile sunt destul de greoaie”, a spus Ianis Urzică.