Tragedie într-o familie din Suceava! O copilă de nici 2 ani a fost operată de urgență, după ce a mâncat alune

Publicat: 02/03/2020 | 14:52

O familie din comuna Udești, judeţul Suceava trece prin momente cumplite după ce o copilă de numai 1 an și 6 luni s-a înecat cu alune și a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Se pare că totul s-a petrecut sub ochii surorilor mai mari ale fetiței. 

Părinții unei micuțe de numai 1 an și jumătate sunt în stare de șoc! Aseară, fetița a ajuns de urgență la spital, după ce a mâncat alune și s-a înecat. Se pare că incidentul s-a petrecut în timp ce aceasta se afla în cameră cu surorile ei mai mari, de 4 și respectiv 6 ani. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, fetița a luat câteva alune și le-a înghițit, iar la scurt timp a început să aibă o tuse foarte puternică.

Tatăl copilei a intervenit imediat și i-a scos din gură alunele, după care a sunat de urgență la 112. La fața locului a venit o ambulanță și minora de 1 an și jumătate a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, acolo unde medicii au diagnosticat-o cu „aspiratie bol alimentar, coma grad 3”.

Din păcate, micuța a trebuit să fie operată de urgență, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor. Cu toate acestea, specialiștii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a copilei, ținând cont de faptul că a fost diagnosticată și cu insuficiență respiratorie.