Tragedie într-o familie din Botoșani. Un copil de 12 ani s-a spânzurat, de teamă să nu fie pedepsit de părinți

Publicat: 10/06/2020 | 13:55

Dramă într-o familie din Botoșani, după ce un minor de 12 ani s-a spânzurat, din teama de a nu fi pedepsit de părinți. 

Tragedie într-o familie din Botoșani, după ce un copil de numai 12 ani și-a pus capăt zilelor. Potrivit informațiilor oferite de observatornews.ro, minorul ar fi recurs la gestul șocant, de teamă să nu fie pedepsit de părinții săi. În urmă cu o seară, copilul stătuse afară mai mult decât îi dădeau voie părinții lui, motiv pentru care s-a temut că aceștia ar putea dă-l pedepsească.

Din teamăm acesta și-a pus capăt zilelor și s-a spânzurat. 

NU RATA – IMAGINI ȘOCANTE ÎN PARCUL IOR DIN CAPITALĂ! UN BĂRBAT A FOST GĂSIT SPÂNZURAT. FOTO

”În jurul orei 1:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un minor de 11 ani s-ar fi sinucis la domiciliul său. Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, la domiciliul minorului fiind prezent și un echipaj de ambulanță, care a constatat decesul. A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis polițiștii, scrie sursa citată.

Vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa familiei copilului

Moartea minorului de 12 ani este una cât se poate de suspectă, din cauza faptului că vecinii susțin că familia acestuia nu este cunoscută să înregistreze acțiuni de violență împotriva lui și nici să genereze scandaluri.

CITEȘTE ȘI – SINUCIDERE ȘOCANTĂ ÎN ITALIA! UN ROMÂN DE 27 DE ANI S-A SPÂNZURAT, DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ LOC DE MUNCĂ. A LĂSAT FAMILIEI UN BILET CUTREMURĂTOR DE ADIO

”Deocamdată ancheta e în desfășurare. Vrem să stabilim cu exactitate toate împrejurările care a dus la acest eveniment. În funcție de rezultate, vom putea lua măsuri. Familia nu era cunoscută ca ar fi fost violentă sau conflictuală. Precizarea a fost făcută prin apel 112, de către tatăl minorului.Copilul a fost găsit într-o anexă a casei”, a spus Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani, scrie Antena3.