Tragedie într-o familie din Balş. Un copil de 10 ani a ars de viu, după ce casa în care era a fost cuprinsă de flăcări

Publicat: 16/03/2020 | 14:25

Tragedie fără margini într-o familie din oraşul Balş, unde s-a dat alarma după ce a izbucnit un incendiu devastator. Din păcate, un copil de 10 ani a pierit în flăcările care au mistuit întreaga locuinţă. Tatăl minorului s-a ales cu răni grave şi a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital.

Citeşte şi: Avertismentul cercetătorilor: Ibuprofenul agravează infecția cu noul coronavirus! Descoperiri uluitoare făcute la persoanele depistate cu COVID-19

Un copil de 10 ani a ars de viu, după ce casa în care era a fost cuprinsă de flăcări

Pompierii Gărzii Balș au intervenit noaptea trecută cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea echipajelor, locuința, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat. Proprietarul locuinței, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD, cu plăgi la membrul superior drept și transport la Spitalul Balș.

După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit într-o cameră de locuit, trupul neînsuflețit al unui copil în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. În urma incendiului, locuința a ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost o țigară lăsată aprinsă.