Tragedie într-o casă din Neamț! Un adolescent de 16 ani a ars de viu

Publicat: 13/02/2020 | 12:30

Un copil de numai 16 ani a avut parte de o moarte cum nu se poate mai cumplită. Adolescentul a ars de viu în propria casă, după ce a izbucnit un incendiu violent. 

Tragedia a avut loc într-o casă din localitatea Borlești, acolo unde a izbucnit un incendiu extrem de violent. Adolescentul se afla în casă în momentul în care flăcările au început să cuprindă una dintre încăperi, relatează presa. Copilul de numai 16 ani a murit în chinuri groaznice, căci a ars de viu, minute în șir. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii, care s-au luptat să stingă flăcările.

Incendiul a fost stins într-o oră și jumătate, prin eforturile depuse de pompierii ajunși la fața locului cu autospeciale cu apă și spumă. De asemenea, s-a deplasat și o ambulanță, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru adolescentul de 16 ani. Acesta a fost găsit carbonizat în casa în care locuia.

„Pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț intervin cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Borlești. Incendiul se manifestă generalizat”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ, despre tragedia care a avut loc.

Pentru moment, nu se cunosc informații exacte legate de moartea adolescentului de 16 ani. Acesta se afla singur în casa, în momentul izbucnirii incendiului. Cel mai probabil, poliția va demara o anchetă în acest sens.