Tragedie în ziua de Crăciun! Trei persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost grav rănite. A fost activat planul roșu

Publicat: 25/12/2019 | 17:06

Trei persoane au murit şi patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după o coliziune frontală între două autoturisme, în județul Ialomița.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Ialomița, la ieșirea din Urziceni către Buzău, pe DN2, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme (coliziune frontală).

Reprezentanții ISU Ialomița au anunțat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu 7 victime. Trei dintre victime au murit pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conștiente.

„Din cele 4 victime, două au traumatisme mai ușoare și au fost preluate de SAJ și transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la București și cea de/a patra este la locul intervenției si va pleca cu elicopterul SMURD la București”, anunță ISU Ialomița.

În zonă traficul este blocat.

A fost activat planul roșu

Șeful DSU Raed Arafat a declarat că, după accidentul de miercuri, din Ialomița, în urma căruia au murit trei persoane a fost activat planul roșu, fiind trimise la fața locului mai multe echipaje SMURD și un elicopter. Alte 4 victime sunt transportate la spitale din Capitală și Urziceni.

„A fost activat planul roșu, au fost trimise mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanță, plus elicopterul SMURD București la fața locului. Din păcate, s-a constatat decesul a trei persoane care aveau leziuni incompatibile cu viața, deci nu puteau fi resuscitate”, a declarat Raed Arafat la Antena3.

Potrivit șefului DSU și secretarului de stat în MAI, o persoană aflată în stare de inconștiență a fost preluată de un echipaj SMURD din București cu elicopterul și alte două persoane urmează să ajungă în Capitală pentru investigații.

Încă o persoană, cu leziuni minore, se află la Spitalul Urziceni.