Tragedie în Vaslui. Gabriel a murit la doar 9 ani, răpus de o boală cumplită: ”A plecat să fie înger…”

Publicat: 08/06/2020 | 18:34

Tragedie în Vaslui, acolo unde un băiețel de doar 9 ani a pierdut lupta cu o boală cumplită. Gabriel din Negrești a suferit enorm, iar toți cei aflați în jurul său au sperat până în ultima clipă ca va exista o salvare. Din nefericire, nu a fost așa, iar toate speranțele s-au dovedit a fi zadarnice…

Pentru susținerea lui Gabriel fusese creată chiar și o pagină pe Facebook – ”Împreună pentru Gabriel” -, iar anunțul trist a fost postat chiar acolo. 

“Iubiților, Gabriel a trecut la cele veșnice! Și-a dorit din suflet să-L slujească pe Dumnezeu și a plecat să fie înger pentru fiecare dintre cei ce l-au ajutat! Dumnezeu să-l odihnească cu Sfinții pe care mult i-a iubit!”, a fost anunțul postat. (CITEȘTE ȘI: BOALA DE CARE SUFERĂ ANDREEA MARIN! A PRIMIT REZULTATUL BIOPSIEI)

Gabriel a murit la doar 9 ani

Tragedie în Vaslui. Gabriel fusese internat și în Italia, dar a revenit acasă din cauza crizei coronavirusului

Potrivit vremeanoua.ro, Gabriel suferea de leucemie limfoblastică. Este vorba despre un cancer al celulelor de sânge, care atacă, de cele mai multe ori, globulele albe.

Băiețelul fusese internat și în Italia, la Spitalul Bambino Gesu, urmând un tratament care să îl ajute să lupte cu leucemia, numai că, pe fondul crizei medicale induse de noul coronavirus, a trebuit să revină în România.

Gabriel a fost internat la Spitalul “Sf. Maria” din Iasi. Din nefericire, în ultima lună, starea sa de sănătate s-a agravat, treptat, si a avut nevoie de transfuzie de sânge – grupa 0 pozitiv. Însă destinul a fost crunt, iar familia băiețelului trăiește o dramă care cu greu poate fi exprimată în cuvinte. Într-un final, Gabriel nu a mai putut face față luptei cu leucemia limfoblastică și, sâmbătă, a încetat din viață. (VEZI ȘI AICI: BOALA FĂRĂ LEAC DE CARE SUFERA DANIELA CRUDU. DIAGNOSTICUL CRUNT PUS DE MEDICI)