Tragedie în Ungaria! Două persoane din Republica Moldova au murit și alte șase au fost grav rănite, în urma unui cumplit accident

Publicat: 15/02/2020 | 19:40

Cu siguranță toată lumea își aduce aminte de tragicul accident din Ungaria ce a avut loc în anul 2018, atunci când nouă români au pierit ca secerați, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion care se deplasa regulamentar. Tragedia s-a repetat, după ce microbuzul în care se aflau mai mulți cetățeni din Republica Moldova s-a izbit frontal de un TIR.

Tragedie de proporții, în Ungaria! Două persoane au murit și alte șase au fost grav rănite, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un TIR și a intrat sub autoturismul de mare tonaj. DIn informațiile oferite de magyarhang.org, se pare că șoferul microbuzului în care se aflau victimele ar fi vrut să intre în depășire, pe partea dreaptă.

Doi cetățeni moldoveni și-au pierdut viața pe loc în urma impactului violent pe care microbuzul l-a avut cu TIR-ul. Presa relatează că celelalte șase persoane au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate. Tragedia a avut loc pe autostrada M1, direcţia spre spre Gyor. Din păcate, pentru cele două persoane nu s-a mai putut face nimic.

Poliția a demarat o anchetă, pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Accident cu nouă români morți, în Ungaria

În luna aprilie a anului 2018, o tragedie similară a avut loc, tot în Ungaria. Petru Zălar, un român care s-a angajat în transportarea altor opt persoane în România a intrat frontal într-un camion care se deplasa regulamentar. Șoferul nu a fost atent la drum din cauza faptului că transmitea live pe Facebook. Impactul a fost filmat, iar imaginile prezentate ulterior au fost de-a dreptul cutremurătoare. În urma tragediei, peste 30 de copii au rămas orfani.