Tragedie în Suceava, după ce o tânără de 20 de ani a murit. În urma ei a rămas un copil de 5 luni, orfan de mamă

Publicat: 29/04/2021 | 08:44

Durere mare într-o familie din Moldovița, Suceava, după ce o tânără de numai 20 de ani, mama unui bebeluș de 5 luni, a fost găsită moartă în casă chiar de către concubinul său. Din păcate, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru ea.

O tânără de numai 20 de ani a murit în condiții bizare. Potrivit informațiilor oferite de ziardesuceava.ro, fata a fost găsită moartă chiar de către concubinul ei.

În momentul în care a intrat în casă, bărbatul de 31 de ani a găsit-o căzută într-o cameră. La îndrumarea telefonică a reprezentantului Ambulanței Câmpulung Moldovenesc, concubinul tinerei i-a aplicat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat.

Medicii nu au putut să o salveze

Nici echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva pe tânăra mămică de numai 20 de ani și i s-a constatat decesul.

„Cu regret și consternare față de nedreptățile vieții, va aduc la cunoștință, celor care nu ați aflat încă, faptul că astăzi o tânără mămică, Ana Maria Letchi, de doar 21 de ani, a fost răpită de lângă puiul ei de nici 5 luni și de lângă cel căruia i-a dăruit un copil, plecand pe drumul fără de întoarcere….
Să fim alături de familia greu încercată, Andrei Lungu, Maria Letchi și Gheorghe – părinți, și toți cei care au cunoscut-o.
Dumnezeu să o primească în împărăția Sa”, a spus o femeie pe grupul Ești din Moldovița dacă…

În urma celor întâmplate, oamenii legii au deschis o anchetă și s-a întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Sursă foto: Pixabay