Tragedie în Petronșani! O femeie a fost găsită fără suflare, cu gâtul tăiat, iar soțul ei s-a spânzurat

Publicat: 28/03/2020 | 20:21

Tragedie în Petroșani, în plină pandemie de coronavirus. O femeie a fost găsită fără suflare în această dimineață, cu gâtul tăiat. La numai câteva ore, oamenii legii l-au găsit spânzurat pe soțul acesteia!

Soartă cumplită pentru o femeie din Petroșani! În această dimineață, polițiștii au găsit-o cu gâtul tăiat, iar pentru moment, nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, se pare că cei care au sesizat oamenii legii au fost câțiva localnici, care au făcut descoperirea macabră. Trupul fără viață al femeii a fost zărit pe o stradă din Petroșani, în apropierea unui autoturism. La gât, femeia prezenta o tăietură.

„Sâmbătă, în jurul orei 09:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fata locului, în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara, pentru sursa citată.

Mai mult, la numai câteva ore de la descoperirea cadavrului, oamenii legii l-au găsit spânzurat pe soțul femeii din Petroșani, la câteva sute de metri de locul în care a fost aceasta găsită cu gâtul tăiat. Cei doi aveau împreună o fetiță de 3 ani.