Tragedie în muzica populară românească. Un tânăr artist s-a stins din viață la numai 25 de ani, imediat după ce medicii l-au operat

Publicat: 24/06/2021 | 07:34

Este zi de doliu în muzica populară românească, după ce un tânăr și cunoscut artist s-a stins din viață la numai 25 de ani. Este vorba despre Adrian Bâc, o voce extrem de apreciată în zona Banatului.

Adrian Bâc, un tânăr interpret de muzică populară din Arad, foarte iubit și apreciat, era în infarct mezenteric și a ajuns de urgență la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad, în cursul nopții de luni spre marți, cu tensiunea foarte mică.

Medicii i-au pus un diagnostic extrem de greu, ocluzie intestinală depășită și au decis să-l bage de urgență în operație. Din păcate, tânărul artist de muzică populară a murit la scurt timp de la finalizarea intervenției chirurgicale, pe patul de la Terapie Intensivă. Părinții lui Adrian Bâc au fost extrem de deranjați de faptul că medicii nu i-au lăsat preț de 4 ore să-și vadă copilul, după ce acesta a ieșit din operație.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – , spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!” a spus o rudă de-ale tânărului, pe Facebook.

Prietenii tânărului artist, în stare de șoc

Moartea prematură a artistului Adrian Bâc i-a lăsat pe toți prietenii lui fără grai. La auzul cumplitei vești, aceștia au postat mai multe mesaje de adio pe pagina celui care s-a stins mult prea devreme.

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita / Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!” au scris aceștia.