Tragedie în lumea muzicii. O cântăreață a murit de „singurătate” la doar 30 de ani. VIDEO

Publicat: 06/05/2020 | 11:13

Cântăreața americană Cady Groves a decedat, la doar 30 de ani, din cauze naturale. Tristul anunț a fost făcut chiar de fratele ei, în mediul online.

Înainte să moarte, Cady Groves lucra la un album pe care ar fi vrut să-l lanseze în acest an. „Moartea ei pare să fi survenit din cauze naturale, în așteptarea raportului final al legistului. Jocul nefast și auto-vătămarea au fost ambele excluse de către legi.

Apropiații lui Cady vor ca oamenii să știe că a iubit muzica, râsul, gătitul, tacosul și, mai ales, familia”, a spus Camus Celli, CEO al Vel Records.

Se pare că artista americană intrase într-o depresie îngrozitoare în perioada izolării. Singurătatea începuse să fie din ce în ce mai apăsătoare, iar acest lucru o apăsa foarte tare. Cu Câteva zile înainte de a muri, Cady postase pe Instagram un mesaj unde le explica fanilor prin ce trece.

Cariera artistică

Cady Groves a fost cântăreață și compozitoare americană din Marlow, Oklahoma. Unele dintre melodiile sale notabile includ „This Little Girl”, „Oh Darlin”, „Forget You”, and „Love Actually”.