Tragedie în Guatemala. 20 de oameni au murit după ce un autocar s-a ciocnit cu un camion

Publicat: 22/12/2019 | 13:28

Un autocar s-a ciocnit, sâmbătă, cu un camion în zona localității Gualan din estul Guatemalei. În urma teribilului accident au murit 20 de persoane, anunță oficiali din cadrul autorităților medicale și de urgență, conform agenției Reuters.

Printre persoanele decedate se numără și un copil de șapte ani. Președintele Guatemalei, Alejandro Giammattei, a transmis condoleanțe familiilor îndoliate printr-un mesaj pe Twitter. Guvernul Guatemalei a decretat stare de urgență iar purtătorul de cuvânt al organismului însărcinat cu gestionarea catastrofelor, David de Leon, a confirmat dimensiunea acestei tragedii.

„Noi toţi, guatemalezii, ne-am trezit în doliu”, a scris preşedintele ales Alejandro Giammattei pe o rețea de socializare.

Un autocar a intrat într-o coliziune frontală cu un camion, iar în urma acestei ciocniri brutale au murit 20 de persoane, iar 10 au fost rănite, transmite și AFP. 19 persoane au murit pe loc, având mutiple traumatisme, iar un copil de șapte ani a decedat în urma rănilor suferite, după ce fusese transportat la spital.