Tragedie în Giurgiu. Un bărbat a murit înecat după ce un mal s-a surpat

Publicat: 03/04/2020 | 21:37

Tragedie în Giurgiu. Un bărbat a sfârșit înecat după ce un mal s-a surpat și căruța s-a răsturnat în lac. Alături de el era și nepotul care s-a salvat în ultimul moment.

Pompierii au fost alertați în localitatea Bolintin Deal pentru căutarea unui bărbat care a căzut într-un lac din zona unei balastiere. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, se deplasa cu o căruță împreună cu nepotul său, foarte aproape de malul unui lacului.

Malul s-a surpat brusc, iar căruța a căzut în apă. Nepotul a reușit să sară din căruță și să meargă după ajutor. Paznicul unei fabrici din vecinătate a fost cel care a sunat la 112. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE A SOȚULUI UNEI ASISTENTE MEDICALE DIN DEVA CARE VA LUCRA 14 ZILE ÎN SPITAL: ”PARCĂ MI-AM DUS SOȚIA LA RĂZBOI…”)

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului Bolintin Deal, un autocamion cu remorcă și o barcă de la Garda de Intervenție Mihăilești.

Calul a fost scos din apă fără viață. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit, însă din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru el.