Tragedie în Dâmbovița. O fetiță de 12 ani a murit după ce a luat un calmant pentru dureri de cap

Publicat: 01/01/2020 | 20:32
Nenorocire în prima zi din an. O fetiță din Dâmbovița s-a stins din viață după ce a luat o pastilă pentru dureri de cap. Părinții fetei de 12 ani au cerut de urgență ajutor când au găsit-o pe copilă inconștientă în casă. (VEZI ȘI: Cine este eleva care s-a sinucis din cauza unei note mici)
Fata, din comuna Crângurile, satul Pătroaia, ar fi acuzat dureri de cap cu puțin timp în urmă. Când au vrut să vadă cum se simte, părinții au încremenit: fiica lor era inconștientă în cameră.

A fost transportată la spital, dar…

Disperați, oamenii au sunat imediat la 112. Un echipaj medical a intervenit rapid și fata a fost transportată la spital, unde i s-au efectuat manevre de resuscitare. Totul a fost în zadar.
La fața locului au ajuns și polițiștii.
Din primele verificări, fetița nu prezenta urme vizibile de violență. Din spusele apropiaților, pe timpul zilei, pe fondul unor dureri de cap, minora ar fi ingerat un analgezic. Ulterior, după circa 25 de minute, părinții au găsit-o inconștientă și au solicitat sprijinul ambulanței, fetița fiind transportată la Spitalul Orășenesc Găești. (NU RATA: Ce au găsit criminaliştii pe corpul fetiţei de 11 ani dispărută din Dâmboviţa)