Tragedie în Croația, după prăbușirea unui avion militar. Ministrul Apărării a demisionat! Bilanțul morților

Publicat: 08/05/2020 | 09:07

Tragedie în Croația, după ce doi militari au murit în urma prăbușirii unui avion într-un zbor de antrenament. Ulterior, ministrul Apărării, Damir Krsticevic, și-a dat demisia.

VEZI AICI: UN AVION S-A PRĂBUȘIT LA SCURT TIMP DUPĂ CE A DECOLAT. TRAGEDIA AVIATICĂ VINE LA DOAR O ZI DUPĂ CE KOBE BRYANT A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT DE ELICOPTER

Este o pierdere mare pentru armata croată. Demisionez! Important este ca totul să facă obiectul unei anchete„, a spus Damir Krsticevic.

Avionul de fabricație cehă, de tip Zlin, s-a prăbușit în jurul orelor 16.00 (14.00 GMT), lângă localitatea Donje Biljane, aflată în apropiere de litoralul Mării Adriatice și de orașul Zadar. Cei doi ocupanți ai aparatului de zbor și-au pierdut viața.

Era un zbor de antrenament obişnuit„, a informat Ministerul Apărării într-un comunicat, fără să ofere detalii despre cauzele accidentului.

ÎNGRIJORARE. Coronavirusul a reușit să se strecoare în cel mai neașteptat loc. Medicii chinezi au rămas perplecși: „Virusul poate fi transmis și așa”

Pentru aviația croată, este al doilea accident mortal în 2020. În ianuarie, tot în timpul unui antrenament, alți doi militari au murit după ce un elicopter s-a prăbușit în Marea Adriatică.

NU RATA: IMAGINI TERIFIANTE DE LA LOCUL PRĂBUȘIRII AVIONULUI BOEING 737! A FOST FILMAT MOMENTUL IMPACTULUI! 180 DE PASAGERI AU MURIT. VIDEO