Tragedie în Constanța. Un bărbat a murit în timp ce susținea examenul pentru permisul auto

Publicat: 08/01/2021 | 17:06

Tragedie fără margini în Constanța, după ce un bărbat de 46 de ani a murit chiar în timp ce susținea examenul pentru permisul auto. Din primele informații, se pare că acestuia i s-a făcut rău, iar ulterior a fost declarat decedat. 

Potrivit informațiilor oferite de replicaonline.ro, un constănțean a murit în timp ce dădea proba practică pentru obținerea permisului auto. Eveniment s-a produs pe bulevardul Mamaia, aproape de intersecția cu strada Ion Rațiu.

La fața locului au intervenit de urgență echipajele de salvare, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ca bărbatul să fie salvat.

Contactat de reporterii cotidianului Replica, comisarul-șef, Liviu Vîrsă, a confirmat că unui bărbat care dădea examenul pentru obținerea permisului i s-a făcut rău, iar reprezentanții ISU Dobrogea au confirmat faptul că acesta a decedat. Sursa citată mai informează că în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în urma celor întâmplate.

Accident cumplit, după ce un bărbat a murit la volan, în timp ce conducea

Un cumplit accident s-a petrecut astăzi la Schitu Duca, Iași. Din primele informații oferite de presa locală, se pare că șoferul unui autoturism a murit la volan.

Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, un conducător auto a făcut infarct la volan, iar din această cauză, mașina pe care o conducea a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţe, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca bărbatul să fie salvat. Acesta avea 60 de ani și în momentul în care echipajele de salvare au sosit la locul accidentului, a fost găsit inconștient.