Tragedie în Cluj. Un bărbat și-a tăiat gâtul la scurt timp după ce a semnat actele de divorț

Publicat: 13/04/2021 | 15:07

Un bărbat din județul Cluj și-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce a divorțat de soție, la notar. Familia și apropiații săi sunt șocați de gestul pe care acesta l-a comis.

Tragedia a avut loc în Florești, județul Cluj. În vârstă de 38 de ani, bărbatul nu ar fi suportat că a rămas fără soție și s-a sinucis la puțin timp după ce a semnat actele de divorț.

Potrivit bzc.ro, bărbatul s-a deplasat la propriul domiciliu după ce a plecat de la notar. Ajuns acasă, și-a tăiat gâtul cu un cuțit. Moartea a survenit imediat, iar medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj.

Un polițist de frontieră s-a sinucis după ce soția i-a spus că divorțează

O tragedie similară a avut loc în luna martie, când un polițist de frontieră s-a sinucis după ce soția i-a spus că divorțează. Doar că atunci bărbatul nu și-a tăiat gâtul, ci a ales să se spânzure. Polițistul a fost găsit fără suflare în casa sa din satul Zlatiţa, comuna Socol, județul Caraș-Severin.

Bărbatul avea dese certuri cu soția, care tocmai se întorsese de la muncă din străinătate. Ea l-a anunțat, atunci, că este decisă să se despartă de el.

Nu era singura mare supărare din viața polițistului de fruntieră. În urmă cu 3 ani și fratele lui s-a spânzurat, după ce acumulase foarte multe datorii la jocurile de noroc. Acum familia se pregătește pentru încă o înmormântare.