Tragedie în Argeș. Și-a condus prietenii spre moarte în prag de Crăciun

Publicat: 24/12/2019 | 08:41

Un grav accident s-a petrecut în seara de 23 decembrie în județul Argeș. Un șofer care ar fi condus cu viteză prea mare, având permisul suspendat, și-a condus prietenii spre moarte. Unul dintre pasageri a decedat pe loc după ce mașina a lovit un alt autoturism și s-a izbit puternic de un gard. Celălalt pasager și șoferul au fost transportați cu răni grave la spital.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Boteni. Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din Boteni, care ar fi condus un autoturism pe DN 73D, având directia de deplasare Boteni – Mioveni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a acroșat un autoturism parcat in afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un gard din beton. Impactul a fost fatal pentru unul dintre pasageri, un bărbat de 42 de ani din Boteni. Șoferul și celălalt pasager de 28 de ani au fost și ei răniți. Numai norocul a făcut să scape. La fața locului au ajuns pompierii și un echipaj SMURD, dar și o ambulanță.

Cei doi răniți au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri.  În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mica decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.  Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.