Tragedie în Arad! Un tânăr de 19 ani a fost lovit mortal de tren

Publicat: 07/02/2020 | 11:42

Un tânăr de 19 ani a avut parte de un sfârșit tragic. Adolescentul a fost lovit mortal de un tren, în timpul nopții, iar corpul său a fost descoperit de-abia dimineața. Pentru moment, nu se cunosc informații cu privire la circumstanțele care au dus la producerea accidentului. 

Tragedie în Arad, în noaptea de joi spre vineri! Un tânăr de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul în cel mai șocant mod cu putință: a fost lovit mortal de un tren, în zona podului CFR care traversează râul Mureș, la km feroviar 53 + 700m, chiar în gabaritul liniei de cale ferată.

Cadavrul a fost descoperit de-abia în această dimineață. În jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 s-a raportat existența unui cadavru pe șinele de cale ferată, pe secția CF 310, Timișoara – Arad. În urma celor întâmplate, circulația feroviară a fost închisă, iar cadavrul urmează să fie transportat la SJML, pentru a se efectua autopsia. În cauză, poliția va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă (în rem) și se vor efectua, de asemenea, cercetări pentru a se afla, cu exactitate, care au fost cauzele producerii accidentului mortal, dar și cum anume a ajuns tânărul de 19 ani, pe șinele de cale ferată.