Tragedie fără margini! Un tânăr fost fotbalist a murit într-un accident îngrozitor

Publicat: 24/12/2020 | 11:59

În urmă cu două zile, pe un drum forestier din pădurea de pe Valea Blidarului, Firiza, în judeţul Maramureş, s-a produs o tragedie care i-a răvășit pe localnici.

Ionuţ Bota, un tânăr din Baia Mare, fost fotbalist, a murit strivit de un utilaj plin cu lemne. Nenorocirea s-ar fi produs după ce încerca să lege lanțuri de roata peridocului, pentru a avea aderență în pădure, moment în care utilajul a alunecat și l-a prins între roți.

Nu l-au mai putut salva

Ajunşi la faţa locului salvatorii, „au constatat accidentul unui barbat aflat la pădure, care a fost prins şi zdrobit sub un peridoc, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”.

Potrivit ISU Maramureş, s-a intervenit „cu 3 echipaje din cadrul Detaşamentului Baia Mare pentru scoaterea unei persoane surprinsă sub un utilaj, în pădurea de pe Valea Blidarului”.

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, tânărul de 23 de ani a fost declarat decedat. Ionuţ Bota era angajat al unei societăți comerciale care deținea peridocul.Astfel, în acest caz s-a sesizat și ITM, fiind accident de muncă mortal. Mai mult, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs tragedia, transmite observatornews.