Tragedie fără margini! A murit motociclistul din Bihor care împărțea ajutoarea pentru nevoiași

Publicat: 20/04/2020 | 07:32

Tragedia s-a petrecut chiar în Vinerea Mare, la Bihor, unde motociclistul care tocmai terminase de împărțit pachete oamenilor nevoiași a murit într-un acccident. El a scăpat motocicleta de sub control și a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost violent, iar bihoreanul s-a lovit mortal la cap. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL A MAI RĂPUS CÂTEVA VIEȚI ÎN ROMÂNIA! LA CÂT A AJUNS NUMĂRUL MORȚILOR DIN CAUZA EPIDEMIEI DE SARS-COV-2)

Samuel Petrică se întorcea de la o acțiune umanitară, unde a împărţit pachete pentru nevoiaşi împreună cu prietenii săi din clubul de motociclişti Black Eagles. Atunci a avut loc terifiantul accident.

VEZI AICI: FOCURI DE ARMĂ ÎN CAPITALĂ: 37 DE PERSOANE AU FOST DUSE LA AUDIERI! CUM AU FOST FILMAȚI SCANDALAGII ÎNAINTE DE LUPTA CU POLIȚIȘTII

„Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă pe DN1, pe direcţia Aleşd – Oradea, s-a angajat în depăşirea unui vehicul, însă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. El a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă şi a lovit un cap de pod”, a explicat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, potrivit Antena3.ro.

NU RATA: ORDONANȚA MILITARĂ NR. 10 SCHIMBĂ TOT. CE INTERDICȚII ȘI RESTRICȚII VOR INTRA ÎN VIGOARE DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE

„Lumea moto e mai săracă de azi…Black Eagles Oradea a pierdut un membru frumos, unul din oamenii ăia de care îți e greu să nu prinzi drag…Petrica Samuel s-a dus să se plimbe pe alte drumuri, mai frumoase, dar cu siguranță va veghea peste toți prietenii lui, pe care i-a lasat aici, și care acum plang după un prieten foarte bun… Odihnește-te in pace, dragule! Cu siguranță nu vei fi uitat!!!”, a scris un prieten al motociclistului pe pagina de Facebook.