Tragedie din cauza coronavirusului! O tânără testată pozitiv cu Covid-19, de numai 21 de ani, s-a stins din viață. Nu avea alte afecțiuni!

Publicat: 26/03/2020 | 11:59

Tragedie într-o familie din Marea Britanie, după ce o tânără de numai 21 de ani s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Fata fusese testată pozitiv și, potrivit informațiilor oferite de familia acesteia, nu avea alte afecțiuni. 

Chloe Middleton, din High Wycombe, Buckinghamshire a murit săptămâna trecută, la numai 21 de ani, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Potrivit informațiilor oferite de BBC, tânăra infectată cu coronavirus nu prezenta și alte afecțiuni, după cum și familia ei a confirmat.

CULISE. Ce au discutat Ludovic Orban și Victor Costache înainte ca ministrul să-și anunțe demisia?! Dezvăluirile făcute de GÂNDUL.RO i-au fost fatale (ex-)șefului de la Sănătate (SURSE)

În urma tragediei, familia tinerei de numai 21 de ani care a murit din cauza coronavirusului a transmis un mesaj pe Facebook prin intermediul căruia a tras un semnal de alarmă.

„Vă rog să fiți atenți. Vorbind din propria experiență, acest virus a luat viața fiicei mele de 21 de ani”, a scris mama victimei, Diane Middleton. „Nu avea alte afecțiuni anterioare” a mai completat mama tinerei.

În Marea Britanie s-a generat un val de panică din cauza faptului că multe persoane ignoră avertizările specialiștilor și, din această cauză, sunt expuse riscurilor de infectare cu coronavirus. Încă un tânăr de 18 ani și-a pierdut recent viața, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, însă acesta mai avea și alte probleme de sănătate, mai informează presa internațională.