Traficant de minori din România, capturat de DIICOT fix când vindea o tânără cu 400 de euro! Bărbatul a fost reținut și…

Publicat: 15/04/2020 | 11:30

Attila Hanyecz, un infractor extrem de periculos, condamnat în trecut pentru trafic de minori, nu a scăpat de vechile obiceiuri. Eliberat condiționat, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce vindea o tânără în vârstă de 23 de ani pe care o obliga să practice prostituția.

VEZI AICI: CINE STĂ ÎN SPATELE AFACERII CU MINORE ȘANTAJATE?! “ESTE PROXENETISM PE FAȚĂ FĂCUT DE…”

Attila Hanyecz urma să primească în urma afacerii suma de 400 de euro, iar victima urma să fie exploatată sexual, potrivit spynews.ro.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului H.A. pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. În cauză s-a stabilit că, inculpatul H.A. găzduia o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani, pe care dorea să o ofere spre vânzare în vederea exploatării acesteia prin obligarea la practicarea prostituției, oricărei persoane dispuse să se deplaseze până la domiciliul inculpatului în vederea efectuării tranzacției.

Statul român îi va plăti 12.000 de lei daune morale unui fost polițist, condamnat într-un dosar de trafic de minore. Bărbatul ar fi luat râie în arest

La data de 08.04.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului în timp ce acesta încerca sa tranzacționeze victima, contra sumei de 400 de euro”, au explicat procurorii DIICOT.

NU RATA: CARACAL RELOADED. CAZ ÎNFIORĂTOR DE TRAFIC DE MINORE ȘI PORNOGRAFIE. FETELE PRIMEAU „SALARII” DE 200 DE LEI

Attila Hanyecz este un “client” vechi al oamenilor legii. De-a lungul timpului, a fost condamnat pentru trafic de persoane și proxenetism. În închisoare, de unde a fost eliberat condiționat, ar fi fost un deținut pus mai tot timpul pe scandal.