Trafic paralizat pe DN1. Un autocar a fost cuprins de flăcări

Publicat: 22/06/2020 | 09:06

Panică printre pasagerii unui autocar care se deplasa în această dimineață pe DN1. Mijlocul de transport a fost cuprins de flăcări. Șoferul a sesizat fum la timp și le-a cerut tuturor să coboare. Oamenii au trecut prin momente dramatice. În autocar se aflau zeci de persoane.

VEZI AICI: PRIMA REACȚIE A AME DUPĂ CE UN AUTOCAR CU ROMÂNI A LUAT FOC ÎN AUSTRIA

Incendiul s-a produs  în dreptul localității Azuga, pe DN1. Flăcările au cuprins rapid autocarul. Din primele informații se pare că în mijlocul de transport se aflau 46 de pasageri. Din fericire, călătorii au reușit să se autoevacueze la timp. La fata locului au fost mobilizate trei echipaje de stingere și o ambulanță.

În autocar se afla și o femeie gravidă. Panică pe DN1

Autocarul se îndrepta către Arad. Traficul este complet blocat pe ambele sensuri. Un șofer aflat în zonă a surprins exact momentul în care autocarul este cuprins de flăcări uriașe. Imaginile au fost postate pe un grup de trafic auto.

NU RATA: UN AUTOCAR CU 42 DE COPII A LUAT FOC! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ELEVII

Printre călători se aflau și doi minori, de 9 respectiv 12 ani. De asemenea și o femeie gravidă călătorea cu autocarul. Incendiul a izbucnit de la compartimentul motor și s-a extins la aproximativ 80% din suprafata autocarului. Nimeni nu a fost rănit și au reușit să scoată și bagajele aflate în compartimentul special al autocarului.