Tovarășul interlop al lui Codrin Ștefănescu este executat silit pentru o datorie la un om de afaceri

Publicat: 13/02/2020 | 19:16

Puiu Florian, un personaj cu legături în lumea interlopă, a reapărut în peisaj după ce numele lui a fost vehiculat în ancheta DNA care-I privea pe foștii primary de la Snagov și Jilava.

Un om de afaceri, E.O., a demarat deja o acțiune în instanță împotriva interlopului apropiat al lui Codrin Ștefănescu pentru a-l executa silit în contul unui împrumut nereturnat.

Afaceristul încearcă astfel să recupereze o sumă de bani pe care i-a dat-o lui Puiu Florian. Același personaj este căutat pentru diferite datorii și de către alte persoane.
Interlopul a devenit cunoscut în spațiul public ca fiind șantajistul fostului fotbalist Ianis Zicu (DETALII AICI).

În trecut, Puiu Florian s-a aflat, sub mandatul lui Cristian Popescu “Piedone”, în anturajul Primăriei Sectorului 4. A fost dat afară din respectiva instituție după ce s-a descoperit că a luat mai mulți bani în avans, de la diverse persoane, pentru facilitarea unor autorizații în sector.

Ultima oară s-a auzit despre Florin Puiu ca fiind ”alergătorul” lui Codrin Ștefănescu, infiltrat de acesta din urmă la PSD Ilfov. Despre același Florian Puiu s-a mai aflat că a intermediat angajarea mai multor persoane ca funcționari publici în Ministerul Culturii.

De semnalat că numele lui Florian Puiu mai apare și în dosarul în care foștii primari ai localităților Snagov și Jilava au ajuns după gratii. Potrivit procurorilor DNA, în perioada martie-noiembrie 2011, cei doi foști edili, alături de alte două persoane, i-ar fi cerut lui Florian Puiu peste 3,5 milioane de euro pentru a-i elibera documentele cadastrale pentru două terenuri situate în Jilava.

REVENIM CU DETALII