Totul s-a ”jucat” pe Facebook! Răspunsul inedit făcut de Marcel Vela: ce se întâmplă cu nunțile planificate în mai și iunie VIDEO

Publicat: 23/04/2020 | 07:33

Totul s-a ”jucat” pe Facebook! Marcel Vela a fost întrebat de către unii prieteni virtuali ce se va întâmpla cu nunțile programate în lunile mai-iunie, iar ministrul de Interne nu a stat pe gânduri și a dat explicații. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE MARCEL VELA: ”MI-AM PROPUS CA ÎN FIECARE ZI DE MIERCURI, ÎNCEPÂND DE MÂINE, SĂ…”)

Nu prea a atins așteptările oamenilor, pentru că evenimentele vor dispărea, se pare, câteva luni de acum înainte. (NU RATA: ANUNȚUL LUI IOHANNIS! ROMÂNII VOR FI OBLIGAȚI SĂ POARTE MASCĂ DE PROTECȚIE!)

„Cu părere de rău, nu vă pot da un răspuns pozitiv pentru că nunțile românilor în perioada următoare, chiar dacă se relaxează condițiile de reținere, de comprimare a unor posibilități de a ne mișca liber, de a fi aprope de cei dragi, aceste condiții nu vor fi relaxate 100%.

Dragi prieteni, Așa cum am promis, revin cu răspunsul la întrebările dumneavoastră. Sunt profund impresionat de numărul mare de întrebări și tocmai din acest motiv toate întrebările dumneavoastră din zilele de miercuri o să își găsească răspuns. Începând de mâine o să primiți mesaje cu ceea ce vă doriți să aflați. Vă mulțumesc pentru deschidere, Rămân aici pentru dumneavoastră! Pe curând!

Publicată de Marcel Vela pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Individual probabil vom avea dreptul la acestă mișcare de a ne duce, de a ne plimba, de a ne relaxa, de a rezolva probleme individuale, presupun, nu vă dau un răspuns oficial, Nu cred că în 15 mai am scăpat cu totul de acest coronavirus.

AFLĂ ȘI: UN MEDIC DE LA SPITALUL “VICTOR BABEȘ”, DESPRE COVID-19: “UNII PACIENȚI NU REALIZEAZĂ GRAVITATEA! DUCI BOALA PE PICIOARE PÂNĂ…”

Data de 15 mai e o dată luată în considerare pentru că atunci expiră starea de urgență, o stare de urgență pe care o gestionăm în baza decretului prezidențial. Nu însemnă că în 15 mai virusul ia o pauză.

Activitățiile care se vor relua, se vor relua în anumite condiții, de exemplu verificarea la intratrea în comunitate probabil cu termometre digitale, la fel cum anumite firme își evaluează angajații.

CITEȘTE AICI: E la ”liber” după 15 mai, dar Organizația Mondială a Sănătății trage un mare semnal de alarmă: ”Acest virus ne va…”

Nu cred că va fi momentul unei relaxări generale, pentru a permite evenimentele cu sute de persoane, astfel încât să riscăm o contaminare în masă. Cred că în primele luni după 15 mai nu vom avea o permisivitate în acest domeniu. Îmi pare rău că trebuie să dau acestă veste. Cea mai bună metodă cred că ar fi amânarea evenimentului, pentru a ne bucura muți ani de acum înainte de cei dragi”, a răspuns Marcel Vela mesajului de pe Facebook.