Totul a fost o minciună! Anamaria Prodan a recunoscut: „Port peruci mereu”. Cum arată părul ei natural, de fapt

Publicat: 17/02/2020 | 08:15

Anamaria Prodan apare, de fiecare dată, în prim-plan, indiferent dacă subiectul adus în discuție este averea, viața personală sau aparițiile la evenimente mondene un ”strălucește” la propriu și la figurat. De când a renunțat la celebra coafură afro, Anamaria Prodan – în funcție de starea de moment sau de inspirație – le oferă fanilor săi tot felul de surprize vizuale.

Anamaria Prodan a făcut tratamente de mai multe mii de euro pentru a-și regenera podoaba capilară, așa că acum are foarte mare grijă de părul ei. Iar vedetei îi place la nebunie să schimbe perucile și să își facă extensiile exact așa cum dorește.

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit libertatea.ro.

A pierdut un apartament la cazino

Foarte puțini cunosc și un alt ”amănunt” interesant din viața Anamariei. Și-a pierdut un apartament la… cazino, iar vedeta a povestit, la un moment dat, întâmplarea.

”La casino am ajuns din cauza anturajului. Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul că să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani… dar exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă în cât mi-a zis: „OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu“. Mi-am dat seama că mi-am pierdut nu numai banii, dar mi-am pierdut şi independenţa şi respectul de sine şi respectul familiei. Atunci a fost momentul în care am zis OK, bine, am încheiat şi capitolul ăsta din viaţa mea, bine că a fost scurtuţ”, a mărturisit Anamaria Prodan.