Topul vedetelor prinse cu degetul în… ofsaid! Pe ce locuri se „bat” în clasament Lora, Andra, Cosmina Păsărin, Andreea Esca, Maria Marinescu ori … Daniela Crudu

Publicat: 04/04/2020 | 23:48

Topul e precum ispita! E curiozitatea pe care, automat, ți-o trezește. Indiferent de domeniu, dar mai ales când este vorba despre un top al vedetelor. Iar majoritatea sunt aproape goale. Unde mai pui că e topul gafelor. Ilustrații pe care, dacă fiecare dintre ele le-ar avea la îndemână, pe DELETE i s-ar duce, direct, degetul. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă propune un clasament inedit al celebrităților din marea paletă a showbiz-ului autohton prinse cu degetul în… ofsaid. (CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR PE CARE LE-AM PRINS CU ÎNGHEȚATA ÎN GURĂ! CUM ȘI-AU ARĂTAT “ABILITĂȚILE” ANTONIA, DANIELA CRUDU, RAMONA GABOR ȘI…)

Atenție, vedete! CANCAN.RO vă va trezi, încă o dată, interesul. Poate v-ați obișnuit cu topuri în care corpurile se arcuiesc, corpuri bine lucrate la sălile de fitness, sau cu vestimentațiile și accesoriile ”ultimul răcnet”, dar de data asta e un top al gafelor! Dacă vedetele au umor, atunci vor zâmbi în fața ilustrațiilor culese, în timp, de paparazzii site-ului nostru și, aici e momentul-cheie, alese pe sprânceană. (NU RATA: TOPUL VEDETELOR CARE ȘI-AU SCOS DEJA DIN GARDEROBĂ FUSTIȚELE SCURTE ȘI BLUZIȚELE TRANSPARENTE)

Cu năsucul la bătaie sau cu degețelele în…

Scuzați ”îndrăzneala” obiectivului de filmat, care s-a întins la fel de ușor precum s-au prelins degețelele divelor, în plină stradă sau pe plajă, prin… cele mai diverse părți ale corpului. CANCAN.RO propune cititorilor fideli un clasament inedit al gafelor, din care nu vor lipsi Bianca Drăgușanu, Andreea Marin, Cosmina Păsărin, Andreea Esca, Daniela Crudu, Lora, Andra, Andreea Esca, Maria Marinescu sau Anamaria Prodan. (VEZI AICI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC. CE POZIȚII OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, CARMEN BRUMĂ SAU LIDIA BUBLE)

Spre deliciul cititorilor care, cu siguranță, vor face ochii cât cepele, imaginile cu vedetele showbizului curg, vorba ceea, ”fără număr, fără număr”… Dar cum e proverbul? ”Vorba lungă, sărăcia omului?” Ei bine, atunci să n-o mai lungim și să dăm credit GALERIEI FOTO impresionante, în fața căreia rândurile de mai sus, de prezentare, pălesc. Imaginile necenzurate au cuvântul! (AFLĂ AICI: TOP 20 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU FOST PRINSE DE PAPARAZZII NOȘTRI FĂCÂND AMOR NEBUN LA MARE)