Topul vedetelor care și-au scos deja din garderobă fustițele scurte și bluzițele transparente

Publicat: 29/02/2020 | 23:08

Ghioceii și viorelele au apărut, deja, prin coșurile bătrânelelor de pe la colțurile piețelor. De vreo două săptămâni. Meteorologii ne mai aruncă, din când, în când, câte o veste proastă, cu un friguleț, cu câte o ninsoare scurtă, dar… Vremea se duce înspre primăvara mult-așteptată! ”Tunelul” către vara călduroasă, numai bună pentru vedetele noastre să-și etaleze formele și să-și ude gleznele cu apa sărată a mării. Până atunci, forțează doar garderoba, de unde au scos fustițele scurte, dar și bluzițele transparente.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă ilustrează, de 1 martie, cu o SUPER-GALERIE FOTO, cum au ”înflorit” Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu sau Gina Pistol! (NU RATA: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a obișnuit cu TOP-urile hot: fetele cu cele mai sexy posterioare sau cu cei mai obraznici sâni… Ori v-am alintat ochii cu gafele lor, provocate de vânt… Acum vine însă un altfel de TOP. Unul tot al vedetelor, doar că e ceva mai…”îmbrăcat”. Da, vine primăvara, iar cunoscutele noastre fete de pe ”sticlă” au marea șansă să defileze. (VEZI ȘI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Gata cu blănurile, gata cu paltoanele, a venit momentul mult-așteptat al primei ”eliberări”. Mai sumar, mai transparent, mai scurtuț… și mai scurtuț. Garderoba vedetelor a fost descuiată. În partea cu verde, de unde fustițele și bluzițele transparente își vor avea, din nou, rolul lor principal.  (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI MARI SILICOANE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC)

Ele sunt vedetele care atacă primăvara!

CANCAN.RO vă prezintă fotografiile unor celebrități care impresionează, acum, în prag de primăvară, prin ținute… și sexy, și decente. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Galeria foto pe care v-o propunem astăzi are nu mai puțin de 30 de vedete, una și una, costumate în fel și chip, apetisante toate, dar care trădează, parcă, emoția venirii primăverii. Dar, că tot sunt vedete, își iau inima-n dinți și strigă: ”Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai provocatoare divă din țară?”  (VEZI ȘI AICI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA)

Geanina Ilieș, Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Daniela Crudu, Cristina ICH, Delia Matache, Gina Pistol, Magda Pălimariu, Laurette, Lavinia Pârva… Parcă deja imaginația a luat-o razna! Ce s-o mai lungim, galeria foto e aceea care dă nota de trecere!