Topul vedetelor care au o relație specială cu Biserica. Pe ce locuri se clasează Oana Zăvoranu, Iulia Vântur, Monica Gabor, Roxana Vancea sau Alina Plugaru

Publicat: 19/04/2020 | 23:28

Sunt considerate ”femei fatale”, au bani și faimă, dar asta nu înseamnă că nu păstrează și relația cu Dumnezeu. Poate că mulți dintre admiratorii lor nu s-ar aștepta la o astfel de… comuniune spirituală, fiind obișnuiți să le descopere în circumstanțe lumești, dar multe dintre divele din showbiz merg la Biserică de fiecare dată când simt că au nevoie de mai multă liniște sufletească sau atunci când, pur și simplu, speră într-un ajutor divin. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă pe vedete cuprinse de evlavie, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată, într-un TOP cu totul special. (CITEȘTE ȘI: AM FILMAT-O LA PLAJĂ PE VEDETA CARE A LUAT CALEA BISERICII! S-A MAI ROTUNJIT ȘI…)

Destinul le aduce, de multe ori, pe dive în situații dificile sau, pur și simplu, le îndreaptă pașii către lăcașuri de cult unde își regăsesc mult dorita liniște sufletească. Au trecut prin despărțiri și prin împăcări intens mediatizate, s-au confruntat cu momente-limită și, firește, au simțit nevoia de a fi mai aproape de Dumnezeu printr-o rugăciune sau printr-o discuție de suflet cu un duhovnic. Și-au deschis inimile în fața altarului, iar imaginile exclusive transmit emoție și indiscutabilă încărcătură spirituală. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU, DE NERECUNOSCUT! CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ VEDETA ÎN CURTEA UNEI MĂNĂSTIRI. PURTA FUSTĂ LUNGĂ ȘI…)

Cu fața către Dumnezeu, dincolo de ”cele lumești”

Se spune că oamenii se întorc cu fața către Dumnezeu doar atunci când trec prin clipe dificile, însă aceasta nu este o regulă scrisă. Pur și simplu, frumoasele din lumea mondenă au simțit nevoia de a se încărca spiritual și de a primi mai multă energie pozitivă, iar lăcașul de cult este locul unde toate amănuntele vieții de zi cu zi dispar. Monica Gabor a îngenuncheat în biserică, împreunându-și mâinile, Iulia Vântur a stat de vorbă cu preotul și cu ea însăși, în liniștea reconfortantă a lăcașului de închinăciune, Bianca Drăgușanu s-a regăsit în aceeași postură și a primit dorita binecuvîntare. Nonconformista Oana Zăvoranu nu uită, totuși, de relația specială cu divinitatea, iar Roxana Vancea îi calcă pe urme.  (NU RATA: CONNECT-R, DEBUSOLAT LA BISERICĂ! PRIVEA ÎN GOL, ERA ”DESPRINS” DE REALITATEA DIN JUR ȘI…)

La fel au procedat Elena Gheorghe, Gina Pistol sau Simona Pătruleasa, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a surprins mai pregătite ca niciodată să se spovedească, să își mărturisească neliniștile apăsătoare sau să capete încredere înaintea unui proiect important. Nu vorbim despre păcate sau despre iertarea lor, pentru că – din acest punct de vedere – totul este interpretabil. Vedetele, ca și ceilalți mireni, se roagă pentru sănătatea lor și a apropiaților, pentru un succes profesional sau mediatic, chiar pentru dragoste, în unele cazuri.

Divele și-au găsit liniștea sufletească

Lăcașul de cult transformă orice muritor într-un personaj mult mai deschis, mult mai atent și pregătit să primească acel sprijin divin la care nădăjduiește. Iar Anamaria Prodan, Cristina Rus, Alessandra Stoicescu sau Oana Sârbu s-au ”rupt”, la rîndul lor, de agitația cotidiană impusă de societatea de consum, liniștindu-se sufletește după ce au pășit în lăcașul de cult. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, PRIMELE IMAGINI ÎMBRĂCATĂ ÎN ROCHIA DE MIREASĂ. VEDETA ȘI TAVI CLONDA, FERICIȚI ÎN ZIUA CUNUNIEI RELIGIOASE)

Sunt vedete care merg constant la biserică, fără a o face ostentativ, doar pentru ”a fi văzute” pe-acolo. Și, chiar dacă este o postură neașteptată – fiindcă aparițiile ”pe sticlă” sau în pictoriale fierbinți creează o cu totul altă imagine -, nu trebuie uitat că divele showbizului sunt soții, mame, fiice ale unor părinți cu probleme de sănătate, femei prinse într-un carusel cotidian al dorinței de mai bine și al unor provocări dificile peste care trec și cu ajutorul divinității.

S-au ”descoperit” în fața lui Dumnezeu, cuprinse de evlavie

Claudia Pavel, Geanina Corondan, Luminița Becali, Lavinia Pârva sau Simona Sensual au pășit în biserică, îmbrăcate corespunzător și având  întipărită pe chipuri acea umilință a credinciosului care dorește să transmită divinității că are nevoie de ajutor sau de speranță. (VEZI ȘI AICI: ANCA SEREA ȘI ADI SÎNĂ ȘI-AU CREȘTINAT ASTĂZI FETIȚA. IMAGINI DIN BISERICĂ)

GALERIA FOTO vă va aduce mai aproape și de Wanda, Silvia Chifiriuc sau Raluca Lăzăruț, însă rămâne să descoperiți, printr-un singur click, și ce alte vedete au mers pentru a se ”descoperi” în fața lui Dumnezeu, cuprinse de evlavie. Și iată-le cu o altfel de atitudine, într-o normalitate firească și într-o comuniune spirituală din care, cu siguranță, au ieșit mai puternice. (NU RATA: FOTO| SIMONA GHERGHE ȘI-A BOTEZAT BĂIEȚELUL. CE FIGURI MONDENE AU PARTICIPAT LA EVENIMENT)