Topul divelor care au o relație apropiată cu Dumnezeu

Publicat: 01/05/2021 | 21:12

Dai click, citești, te minunezi! Multe mai fac vedetele din showbizul autohton, de câteodată te cam și… crucești. Considerate femei fatale, cu bani și faimă, unele dintre celebritățile noastre își păstrează, cu sfințenie, relația cu Dumnezeu. CANCAN.RO are incontestabilele imagini și vi le prezintă, în exclusivitate.

Cu siguranță, mulți dintre admiratorii ”fetelor de oraș” nu s-ar aștepta la o astfel de… comuniune spirituală! Logic, sunt obișnuiți să le descopere în circumstanțe lumești, doar că… surpriză: multe dintre divele din showbiz merg la biserică de fiecare dată când simt că au nevoie de mai multă liniște sufletească. Și nu numai, ci și atunci când vor o minune, un ajutor divin. CANCAN.RO vă prezintă un TOP cu totul special, al ”reginelor” showbizului care se împacă de minune și cu biserica. (CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Bianca Drăgușanu și Cristina Rus trec de multe ori pe la biserică

Topul divelor care au o relație apropiată cu Dumnezeu

Frumoasele din lumea mondenă nu-și întorc fața către Dumnezeu numai când trec prin clipe grele, ci o fac des, pentru că simt nevoia de a se încărca spiritual. Iar drumul către lăcașul de cult duce. Imaginile sunt argumentul! Monica Gabor a îngenuncheat în biserică, împreunându-și mâinile, Iulia Vântur a stat de vorbă cu preotul și cu ea însăși, în liniștea reconfortantă a lăcașului de închinăciune, Bianca Drăgușanu s-a regăsit în aceeași postură și a primit dorita binecuvântare. Nonconformista Oana Zăvoranu nu uită, totuși, de relația specială cu divinitatea, iar Roxana Vancea îi calcă pe urme. (NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE ÎN CELE MAI SENZUALE COSTUME DE BAIE. PE CE POZIȚII SUNT ILINCA VANDICI, INNA, ANDA ADAM SAU LOREDANA CHIVU)

La fel au procedat Elena Gheorghe, Gina Pistol sau Simona Pătruleasa, iar lista este departe de a se încheia. Lăcașul de cult transformă orice muritor într-un personaj mult mai deschis, mult mai atent și mai pregătit să primească acel sprijin divin la care nădăjduiește. Iar Anamaria Prodan, Cristina Rus, Alessandra Stoicescu sau Oana Sârbu s-au ”rupt”, la rândul lor, de agitația cotidiană impusă de societatea de consum, liniștindu-se sufletește după ce au pășit în lăcașul de cult. Claudia Pavel, Geanina Corondan, Luminița Becali, Lavinia Pârva sau Simona Sensual au pășit și ele în biserică, îmbrăcate corespunzător și având  întipărită pe chipuri acea umilință a credinciosului care dorește să transmită divinității că are nevoie de ajutor sau de speranță.