TOP cele mai bune glume cu Vulpița și Viorel! Soții Stegaru – cele mai celebre personaje de pe Internet

Publicat: 07/03/2020 | 15:34

În aproximativ două luni, Vulpița și viorel, pe numele real – Veronica și Viorel Stegaru, au ajuns unii dintre cei mai cunoscuți oameni la nivel național. Cei doi tineri, veniți din satul Blăgești, județul Vaslui, s-au făcut remarcați prin intermediul emisiunii Acces Direct, la Antena 1.

Vulpița și Viorel sunt plăcuți de public datorită unei incocențe și sincerități specifice oamenilor de la țară. Puritatea și onestitatea chiar și fără perdea le-au adus notorietate în rândul românilor. Dat fiind faptul că cei doi soți  nu au studii, aceștia au apărut la televizor cu o franchețe aparte, o transparență naivă care i-a amuzat pe cei mai mulți dintre telespectatori.

De altfel, și povestea lor controversată de dragoste le-a adus celebritate. Prin prisma faptului că cei doi s-au prezentat inițial în emisiune cu anunțarea unui presupus viol, de care Vulpița avusese parte, pentru ca mai târziu să aflăm că tânăra mămică a mers în mod voit la întâlnire cu trei bărbați. Lucrurile au degenerat și i-au adus și mai mult în atenția publicului spectator pe cei doi soți din Blăgești, datorită secretelor pe care soția lui Viorel le-a păstrat într-o căsnicie de cinci ani. Mai exact, în episoadele prezentate de Acces Direct, a ieșit la iveală faptul că tânăra de 22 de ani a întreținut relații sexuale cu foarte mulți bărbați în timpul căsătoriei sale.

TOP CELE MAI BUNE MEME-URI (ÎN GALERIA FOTO)

De la aceste povești aflate și până la o întreagă apocalipsă a MEME-urilor nu a fost decât un pas. Românii, glumeți din fire, au început să posteze pe Internet citate, în speță texte care să releve istoria celor doi soți de la Blăgești, veniți într-o emisiune televizată.

Persoane publice, celebre, vlogeri, și alții, au vorbit pe conturile lor despre subiectul Vulpița și Viorel sau au postat o parodie sau un MEME despre cei doi tineri de la țară. Pe Youtube cei de la Celebrity Group Chats îi aduc pe soţii Stegaru în lupta dintre manelişti şi vloggeri.