TOP 69 – Vedete din România prinse de paparazzi cu zonele intime la vedere. Bianca Drăgușanu, de exemplu, e pe locul 3. Să vezi cine e pe prima poziție

Publicat: 30/05/2020 | 01:00

Este de ajuns să arunci doar o privire către formele lor apetisante, iar pulsul o ia razna. Sunt frumoase și admirate de toți fanii, invidiate și dorite, numai că – de data aceasta – apar în poziții care ar putea fi etichetate drept indecente. Și totul se petrece în public. Vedetele din showbizul autohton au fost fotografiate, în poziții mega-provocatoare, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, iar totul s-a materializat într-o galerie foto de excepție și într-un formidabil „TOP 69 cele mai jucăușe vedete din România”! (VEZI ȘI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

”La mare, la soare, fetițele sunt goale”. Așa transmitea un vers al unei melodii interpretate de trupa Valahia, melodie care devenise summer-hit cu mai mulți ani în urmă. Bineînțeles, vara a fost și rămâne ocazia ideală pentru ca frumusețile autohtone să-și scoată în evidență formele perfecte. Cele mai multe dintre vedete și le ”lucrează” la sala de forță, pe tot parcursul anului, în timp ce norocoasele rămân recunoscătoare pentru că au o moștenire genetică de invidiat. Oricum, cu sau fără ajutorul antrenorilor personali, senzualitatea rămâne numitorul comun al acestei galerii foto hot, chiar dacă – în cele mai multe dintre cazuri – pozițiile în care apar vedetele respective par a fi extrase direct din… dormitor. (Nu rata: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Lipsite de inhibiții, știindu-se privite și admirate, vedetele fotografiate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România apar în ipostaze uluitoare. Dar, cum se spune adesea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place???? (Vezi și: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Imagini mega-provocatoare

Posterioare bombate, sâni voluptuoși. Piele fină, coapse incitante, linii molatice care tulbură privirile celor din jur, rotunjimi destinate fanteziilor. Atmosferă fierbinte, la propriu și la figurat. Zâmbete senzuale, fiindcă unele dintre vedete par a realiza că sunt fotografiate și duc totul către… extrem, cu bună știință. Costume de baie minuscule, picioare lungi, atitudini sexy și chiar mai mult decât atât. În picioare sau în genunchi, pe spate sau pe burtă, vedetele prezente în acest top senzațional se oferă privirilor în toată splendoarea lor.  (Citește și: ELE AU FOST CELE MAI SEXY 30 DE VEDETE DIN ROMÂNIA ÎN 2018!)

Andreea Mantea, Cosmina Păsărin, Bianca Drăgușanu, Antonia, Oana Zăvoranu, Anca Serea, Ramona Olaru, Anda Adam, Daniela Crudu, Roxana Ciuhulescu, Elena Gheorghe, Ilinca Vandici – iată doar câteva dintre divele care pot fi admirate accesând galeria foto. Iar acest Top 69 cele mai jucăușe vedete din România, fotografiate în poziții mega-provocatoare, propus de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este o dovadă în plus că vedetele autohtone nu sunt numai frumoase, ci și potrivite pentru… pictoriale ”încinse”. Senzaționala GALERIE FOTO cu imagini mega-provocatoare este la un click distanță!