Top 50 sexy-vedete la mare, la soare, în pozițiile cele mai… provocatoare. Ce locuri ocupă Andreea Bănică, Loredana Chivu sau Bianca Drăgușanu

Publicat: 20/06/2020 | 23:20

Ați uitat cum arată vedeta preferată în sezonul estival? Până când plajele vor ajunge să fie populate, din nou, ca pe vremuri, CANCAN.RO vă prezintă un TOP 50 sexy-vedete surprinse în cele mai nebunatice poziții! Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu sau Andreea Bănică se află printre ele. Cum au pozat la plajă, sub razele arzătoare pe care soarele le-a ”aruncat” pe nisipul fin din exclusivista stațiune Mamaia? Atenție, imaginile sunt interzise cardiacilor.

(CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR PRINSE CU DEGETUL ÎN… OFSAID! PE CE LOCURI SE „BAT” ÎN CLASAMENT LORA, ANDRA, COSMINA PĂSĂRIN, ANDREEA ESCA, MARIA MARINESCU ORI … DANIELA CRUDU)

Paparazzii CANCAN.RO le-au surprins în ipostaze absolut uluitoare. Multe dintre vedete au scos în bătaia obiectivului posterioarele apetisante. Bianca Drăgușanu, unul dintre personajele cu cele mai dese apariții în presa mondenă, are două ieșiri de infarct, pe plajă, unde și-a etalat posteriorul pe atunci nu atât de bombat, sub talia de viespe. Multe priviri ale masculilor au rămas țintuite pe trupul fără cusur al Biancăi.

Bianca Drăgușanu se află pe podiumul TOP 50 sexy-vedete la plajă

Top 50 sexy-vedete în poziții provocatoare. Ce locuri ocupă Andreea Bănică, Loredana Chivu sau Bianca Drăgușanu

Nu a făcut excepție nici Antonia, clasată chiar bine în topul nostru. Doar Geanina Ilieș a reușit să o întreacă pe cântăreață, cu un funduleț expus în toată splendoarea lui. Clasamentul curge, chiar bine, bine. Roxana Vancea a ieșit, oarecum, din tipare cu o aplecare de nota 10! Cine a avut norocul să se afle pe acea plajă cu siguranță a visat-o câteva nopți la rând. Laurette, cu o șapcă șmecherească trasă pe cap și cu posteriorul ușor ieșit dintre valuri, Monica Bârlădeanu, apariție de senzație la sol, în timp ce încearcă să rezolve o problemă la șezlong, și Andreea Bănică, șoc total, i-au fascinat, fără voie, pe turiștii aflați la momentul potrivit, la locul potrivit.

(NU RATA: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Elena Udrea își are și ea locul ei în TOP, cu o imagine sexy de neuitat. Loredana Chivu, Andreea Bălan, Roxana Ilie sau Adelina Pestrițu întregesc „cromatica” a ceea ce ar putea fi un calendar de excepție. Îl puteți savura ”răsfoind” galeria foto în care am inclus cele mai provocatoare poziții la mare, la soare, a nu mai puțin de 50 de vedete autohtone.