Top 50 sexy-vedete în cele mai senzuale costume de baie. Pe ce poziții sunt Ilinca Vandici, Inna, Anda Adam sau Loredana Chivu

Publicat: 27/06/2020 | 23:59

CANCAN.RO a realizat, de-a lungul timpului, diferite topuri ale vedetelor surprinse fie în poziții provocatoare, fie în ipostaze de infarct, fie în situații mai puțin fericite, la mare sau la piscină. Cititorii noștri s-au delectat, fără îndoială cu super-fotografii, iar astăzi vă propunem un nou TOP 50, al sexy-vedetelor în cele mai senzuale costume de baie, mai ales că este la modă ”evadarea” pe plaje însorite și cu nisip fin după o izolare lungă în locuințe, provocată de coronavirus.

(CITEȘTE ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Cititorului, care, de fapt, se transformă într-un fin observator, îi dedicăm nu mai puțin de 125 de imagini incendiare, în care poate descoperi gusturile vedetelor din showbiz-ul autohton în materie de costume de baie, înflorate sau nu, în zeci de culori sau chiar unicat. Și, de ce să nu atenționăm, cele care le poartă au trudit, marea majoritate, prin sălile de fitness, așa că ”peisajul” este de-a dreptul ”răvășitor”.

Oana Zăvoranu și-a etalat costumul de baie minuscul, dar și posteriorul…

TOP costume de baie ale vedetelor din showbiz

Iar din topul de 50 de celebrități, una și una, nu lipsesc Inna, Adelina Pestrițu, Ioana Tamaș, Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu, Ioana Filimon, Eva Kent, Anda Adam sau Antonia. Am dat doar câteva repere, pentru că acele peste 100 de fotografii incendiare vă vor răvăși, cu siguranță, gândurile.

Am uitat de Delia Matache, de Marina Dina și de Ilinca Vandici? Nuuuu, există și ele printre favoritele cititorului, doar că în acest top a contat mai mult vestimentația, mai puțin înnebunitoarele poziții pe care unele dintre vedete le-au afișat voit sau întâmplător.

(NU RATA: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA)

Roșii, albastre, negre, albe sau cum n-ai mai văzut vreodată. Sunt bucățile scumpe de material înfășurate cât mai sumar posibil pe zonele pe care doar iubiții le văd. Și doar imaginația cititorului ce-și mai poate face loc… Dar cuvintele chiar sunt de prisos în condițiile în care topul ”arde” de nerăbdare să fie vizualizat. Galeria foto, impresionantă, ca de obicei, se deschide cu…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.